Annonce

Annonce

Preben Drastrup

Økologisk svineproducent Preben Drastrup (bill.) undrer sig over, at Uffe Bie nu stiller op som formand for Økologisk Landsforening. Arkivfoto: Irene Brandt-Møller

Medlem undrer sig over formandskandidat

DEBAT: Hvorfor ønsker Uffe Bie at stille op som formand for Økologisk Landsforening nu, da han ikke ville være medlem af foreningen i 2018?

Af: Preben Drastrup, økologisk svineproducent og medlem af Økologisk Landsforening

Kære Uffe Bie,

Det er godt, at der er nogen, der stiller op til formandsposten for Økologisk Landsforening (ØL). Jeg kan dog undres: I efteråret 2018 gjorde jeg forsøg på at få dig som medlem af ØL. Det nægtede du pure på daværende tidspunkt.

Hvad har derfor gjort, at du nu ønsker at være formand for selvsamme forening?

Hvor lang tid har du været medlem af ØL?

Dette er et debatindlæg og ikke et udtryk for redaktionens holdning. Ønsker du at skrive et debatindlæg til Økologisk så send det til hhk@okologi.dk. Navn og profession skal oplyses. Vi forbeholder os retten til at redigere i rubrik, manchet og mellemrubrik samt at rette sproglige fejl.

Flere artikler fra samme sektion

Økologisk Landsforening: CO2-aftryk på produktniveau er urealistisk og gavner ikke klimaet

DEBAT: Et system, der foregiver at præsentere eksakte CO2-aftryk på fødevareprodukter, vil stå overfor store problemer med logistik, kontrol og dokumentation – og det vil kun være en ny hær af konsulenter, der vil tjene på det, skriver Sybille Kyed.

19-05-2022 5 minutter Debat,   Klima,   Forbrug

Et friere liv er et rigere liv

LEDER: Det er ikke bare en naiv, smuk tanke, når økologien taler om naturlighed for dyrene; forskningen viser, at flere behov hos dyrene bliver tilgodeset, når de har mulighed for at komme ud.

04-05-2022 4 minutter Leder,   Dyrevelfærd

Vi ser kun én vej frem: forbyd brugen af syntetiske sprøjtegifte på alle landbrugsjorde

DEBAT: Flaskevand kan blive vores virkelighed, hvis vi bare bliver ved med at fortynde os ud af problemet og ikke kommer sprøjtegiftene i vores drikkevand til livs, skriver Sybille Kyed, ØL.

06-04-2022 4 minutter Debat,   Pesticider